RAZOR

Bass & G’Power
full karbon professzionális evezők

A G’Power & Bass RAZOR Race evezők új színt visznek a supozásba. Az egyik legjobb választás az állva evezéshez ha rendszeresen van versenyszerűen evezel. A pillekönnyű Razor Race evezők áramvonalas tolla pengeként hasítja a vizet. Szinte ellenállás nélkül merül el evezéskor. Rugalmas nyele a karod ízületeitis kíméli a folyton ismétlődő csapások során. A Razor Race evezőkkel sokkal kényelmesebben és hatékonyabban evezhetsz, miközben a tested is kíméled vele hosszú távon.

Bass Sup 12’6 Race

Gyorsabb túra tempohoz vagy kezdő verseny deszkaként is alkalmazható. Kifejezetten gyors, mégis stabil ez a sup. Nem hétköznapi élmény rajta evezni. Kompromisszum nélküli supozás a szinte tökéletes formája miatt, bármilyen vizen. A TOURING deszka előnyeit sikerült tovább fokozni ezen a deszkán. Sportos sup, sportos embereknek. 

Paraméterek

 

Méretek 12’6  x 28″ x 6″ – 381 x 71 x 15 cm
Tömeg 9,5 kg
Teherbírás 130 kg / 310 l
Szkeg 1 Us fin
Technológia 2 réteg + 1 oldali Hot Fusion forrasztott
Felhasználás túra, verseny
Tudásszint kezdő, haladó
Kiegészítők táska, pumpa, leash,
3 részes üvegszálas evező, javítószett

 

A BASS Original Line

A funkciót és a stílust ötvöztük az eredeti Bass kollekcióban amely megalapozta hírnevünket. A lenyűgöző minőség, a kiemelkedő paraméterek, a legjobb anyagok, legújabb technológiával ötvözve biztosítják deszkáink legmagasabb színvonalát. Bármely tudásszinthez és felhasználáshoz választható sup ebből a sorozatból.