WOODY

különleges fából készült SUP evező

Ha szereted a természetes anyagokat és a klasszikus megoldásokat, akkor ezt a SUP evezőt neked találták ki. A Woody SUP evező faanyagait úgy válogatták össze, hogy az tartós, könnyű és mégis rugalmas legyen. A különböző keménységű fafajták kombinációja olyan evezési élményt nyújt, mint ha egy komolyabb üvegszálas evezőt használnál.

Toll mérete és mankó kialakítása egy igazi túra evezővé teszi. Ezt az evezőt kezdőknek és haladóknak is ajánljuk. hosszabb SUP túrákhoz,  Könnyű (800 gramm) súlyával, keskeny formájával és tökéletes kidolgozásával kényelmes evezést biztosít. A nyél középe ovális kialakítást kapott, így kivalóan markolható az evező. A Woody erős húzássokkor is kellően merev marad, speciális toll kialakításával pedig óriási erőt képes átvinni a vízre. A toll éle kemény mahagóniból van, ami jól ellenáll a kopásnak, a többi rész pedig cédrusból készült.

Paraméterek

Toll méret 840 cm2 / 15°
Tömeg 800 g
Hossz max 220 cm
Szerkezet 1 részes
Technológia hand made
Felhasználás túra, chill
Tudásszint kezdő, haladó

 

A BASS Original Line

A funkciót és a stílust ötvöztük az eredeti Bass kollekcióban amely megalapozta hírnevünket. A lenyűgöző minőség, a kiemelkedő paraméterek, a legjobb anyagok, legújabb technológiával ötvözve biztosítják deszkáink legmagasabb színvonalát. Bármely tudásszinthez és felhasználáshoz választható sup ebből a sorozatból.  

Irány a bolt

SUP Store